Αυτό λοιπόν είναι το νέο μας παρουσιαστικό. Πώς σας φαίνεται?

Ευχαριστώ πολύ όσους ήδη διαβάζουν το zenhabits.gr, και με χαρά θα καλωσορίσω όσους νέους έρθουν στο εξής.

Προσπαθήσαμε (με το αγαπημένο μου μονομελές τεχνικό τμήμα) να φτιάξουμε ένα πιο όμορφο & εύκολο blog. Ξεκινήσαμε αυτό εδώ το blog τον Μάρτιο ’11, και ήρθε η ώρα για: εξέλιξη. Είναι ωραίο να βλέπεις τα λάθη σου, και τα σωστά σου, και να σχεδιάζεις κάτι καλύτερο για αύριο.

Έτσι και σε αυτό εδώ το blog, προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τα καλά και να αλλάξουμε ότι δε μας άρεσε (και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε).

Λίγα λόγια για τις αλλαγές μας λοιπόν, για να γνωρίσετε τι άλλαξε εσείς, που διαβάζετε ήδη το zenhabits.gr:

 1. Φτιάξαμε την ενότητα Ξεκινήστε εδώ, συγκεντρώνοντας από όλο το blog τα στοιχεία εκείνα που θα βάλουν ένα νέο αναγνώστη γρήγορα στο κλίμα.
 2. Θα βρείτε πιο εμπλουτισμένο το Σχετικά – ποια είμαι, τι κάνω και γιατί. Επίσης, θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την ιστορία μου και για το πώς έφτασα εδώ. Ίσως σας κάνει κάτι κλικ, για να κάνετε κι εσείς μια υπέρβαση! Δεν έχω μετανιώσει τίποτα 😉
 3. Δεξιά θα μπορείτε να βρίσκετε τα Δημοφιλή άρθρα (σύμφωνα με τον αριθμό σχολίων των αναγνωστών) και τα πιο Πρόσφατα. Εκεί θα είναι και οι Συνταγές που ανεβάζουμε – αναμένονται περισσότερες μελλοντικά!
  Λίστα με τα πιο διαβασμένα άρθρα από τους αναγνώστες μας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του Google Analytics, να ξέρετε ότι υπάρχει και στο Ξεκινήστε εδώ.
 4. Στην κεντρική σελίδα εμφανίζεται πλέον μια σύντομη περίληψη των 5 τελευταίων άρθρων. Με μια γρήγορη ματιά βλέπετε τι σας ενδιαφέρει.
 5. Στους sponsors θα υπάρχουν από εδώ και στο εξής οι συνεργασίες μας. Αν σκοπεύατε ήδη να αγοράσετε κάτι που μπορείτε να βρείτε και σ’ εμάς, προτιμήστε μας. Ακολουθώντας το link της διαφήμισης μας, το zenhabits.gr κερδίζει ένα μικρό ποσοστό από την αγορά σας. Θα είναι ευπρόσδεκτο!
 6. Προστέθηκε το πεδίο Αναζήτηση. Χρησιμοποιείστε το αν ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο.
 7. Θα βρείτε και 8 λόγους για να  εγγραφείτε στο blog. Αν δεν το έχετε κάνει ακόμη, αυτοί οι 8 λόγοι είναι για να το ξανασκεφτείτε.

Το blog θα εμπλουτιστεί και με άλλου είδους υλικό μελλοντικά – αλλά αυτά θα τα πούμε όταν έρθει η ώρα.

Στο ανανεωμένο zenhabits.gr, θέλω και να σας ζητήσω κάποια πράγματα. Ναι, ναι, ήρθε η ώρα να γίνεται ενεργοί εδώ.

 1. Συμμετέχετε! Γράψτε στα σχόλια του άρθρου που σας άρεσε, δε σας άρεσε, σας ξάφνιασε, σας εξόργισε, σας ηρέμησε και γενικώς, μη μένετε απαθείς – εξωτερικεύστε το. Είναι κάτι που μου λείπει. Γράψτε μου για εσάς.
 2. Μοιραστείτε το άρθρο που σας άρεσε στο facebook, το twitter, το digg me ή όποιο άλλο social network σας αρέσει να χρησιμοποιείτε. Στείλτε το άρθρο στο άτομο που σκεφτήκατε διαβάζοντάς το, ή που πιστεύετε ότι θα του χτυπήσει κάποιο (ελπίζω καλό) καμπανάκι για τη ζωή του. Κάνετε το καλό, και βοηθάτε κι εμάς να πάμε ένα βήμα παραπέρα.
 3. Γράψτε μου κάτω από αυτό το άρθρο, στα σχόλια, αν σας άρεσαν οι αλλαγές που πραγματοποιήσαμε στο blog ή αν θα θέλατε κάτι διαφορετικό. Έτσι, απλά και φιλικά. Σαν χρήστες, η γνώμη σας είναι πάντα πολυτιμότατη.

Σας ευχαριστώ που μας ακολουθείτε και μας διαβάζετε ως τώρα – καλή μας συνέχεια!