Χθες ενημερώθηκα για το σεμινάριο Life Management που θα γίνει στην Αθήνα στις 9, 10 & 11 Δεκεμβρίου, το οποίο μου τράβηξε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον. Και κρίμα που δεν το γνώριζα νωρίτερα, για να σας δώσω λίγο περισσότερο χρόνο να δηλώσετε συμμετοχή. Ίσως βέβαια να ‘ναι καλύτερα έτσι – στη βράση κολλάει το σίδερο.

Ξεκινήσαμε τη ζωή μας με όνειρα, που στην πορεία είδαμε να ξεθωριάζουν από τις απογοητεύσεις και από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Όλοι μας χρειαζόμαστε κάποιον/κάτι να μας παρακινήσει θετικά, να μας κατευθύνει να σκεφτούμε διαφορετικά, να μας ξυπνήσει την όρεξη για τη ζωή, όπως άλλωστε κάνουμε και εδώ, στο zenhabits.gr. Ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που η καθημερινότητά μας γεννά δυσκολίες.

Διαβάζοντας το περιεχόμενο του σεμιναρίου, σκεφτόμουν φίλους και γνωστούς που θα ταίριαζε γάντι. Σκεφτόμουν επίσης τι ωραίο δώρο θα ήταν σε ένα αγαπημένο μας πρόσωπο, που νιώθουμε ότι χρειάζεται μια φρέσκια αρχή στη ζωή του, και θα θέλαμε να είμαστε εμείς αυτοί που θα τον βοηθήσουν να κάνει το πρώτο βήμα.

Το σεμινάριο αυτό είναι βιωματικό – δε θα εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας μόνο θεωρητικά, αλλά θα εμπλακείτε προσωπικά. Προτείνω να δηλώσετε συμμετοχή, δίνοντας αυτή την ευκαιρία στον εαυτό σας να έρθετε πιο κοντά παρά ποτέ στη ζωή που ονειρεύεστε. Ξέρω πως δεν είναι καιρός για πρίγκιπες και το κόστος συμμετοχής θα είναι αποτρεπτικό για αρκετούς. Πριν όμως “κάψετε” την ιδέα αυτή λόγω κόστους, σκεφτείτε το όφελος για εσάς. Αν η ζωή που κάνετε δε σας συναρπάζει, αυτό το βιωματικό σεμινάριο θα είναι σημαντική επένδυση στον εαυτό σας. Θυμηθείτε: ποτέ δεν είναι αργά να κάνετε μια στροφή ζωής.

 

Ημερομηνία 9, 10 & 11 Δεκεμβρίου

Ώρες διεξαγωγής: Παρασκευή 17:30 – 21:30, Σάββατο & Κυριακή 10:00 – 20:30

Αίθουσα εκπαίδευσης Πολεμικού Μουσείου (Ριζάρη 2, Αθήνα)

Κόστος συμμετοχής: 120€ (για φοιτητές και άνεργους το κόστος είναι 60€)

Η δήλωση συμμετοχής και η εξόφληση πρέπει να γίνει μέχρι τις 08/12

Για περισσότερες πληροφορίες και για κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε στα τηλ. 2130344110, 6948717890, 6944692962 ή στο email myorama@hol.gr

 

Δείτε επίσης: