Πριν λίγες μέρες σας προκάλεσα, τους αναγνώστες του zenhabits, να πάρετε μέρος στην Πρόκληση του Μαρτίου, θέτοντας και πετυχαίνοντας έναν και μοναδικό στόχο για το υπόλοιπο του μήνα, ή μια νέα συνήθεια που θα σας βοηθήσει να πετύχετε ένα στόχο σας.

Ο δικός μου στόχος γι’ αυτό το μήνα θυμίζω, είναι να ασχολούμαι μισή ώρα κάθε μέρα για να ξεκαθαρίσω τη γκαρνταρόμπα και των τριών μας στο σπίτι, ελευθερώνοντας χώρο, αφήνοντας μόνο όσα πραγματικά χρησιμοποιούμε, και συγκεντρώνοντας τα υπόλοιπα για δωρεά σε ανθρώπους που τα έχουν πραγματική ανάγκη.

Με μεγάλη μου χαρά να σας πω ότι ο στόχος μου προχωρά μια χαρά. Έχω τηρήσει τη δέσμευση μου για μισή ωρίτσα κάθε μέρα, και έτσι προχωρά σιγά σιγά αυτό το ξεκαθάρισμα, χωρίς να αισθάνομαι εξουθενωμένη και να θέλω να τα παρατήσω. Ήδη, μια ντουλάπα που τελείωσα από πάνω μέχρι κάτω, δείχνει τόσο ανανεωμένη τώρα – έχοντας διώξει ένα σωρό πράγματα που δε χρησιμοποιούσαμε – και προχωρώ με τα υπόλοιπα.

Τώρα, όλοι όσοι πήρατε μέρος στην Πρόκληση αυτή, παρακαλώ γράψτε μου στα σχόλια την πρόοδο σας! Και πείτε μου αν έχει πέσει ο ενθουσιασμός σας ή αν αντιμετωπίσατε εμπόδια. Ώρα να ξαναζωντανέψουμε!